Over ons

In de basis is Van de Beeten BV te omschrijven als een echt familiebedrijf.

Vanuit het traditioneel agrarisch (melkvee) bedrijf , opgericht door Cor van de Beeten, werden vanaf de beginjaren 60 de activiteiten uitgebreid met loon –en grondverzet. In de weide omgeving werd Loon – en grondverzetbedrijf C. van de Beeten vooral bekend om de grote, nieuwe, mooie en vooral schone Fendt tractoren met als eye-catcher de witte wieldoppen. Vanuit daar is het logo CB ontstaan; de initialen van Cor van de Beeten in de ‘vorm’ van een tractor met de kenmerkende witte wieldoppen.

Zoon Bas van de Beeten, al van kleins af aan druk werkend met tractoren en machines had zijn interesse in het grondverzet en transport, en veel minder in de voortzetting van de agrarische activiteiten. Zijn voorkeur voor groot materieel en vrachtwagens kwam tot uiting in een sterke groei van het wagen- en machinepark. Vader Cor en zoon Bas trokken gezamenlijk op. Maar het logo was nog altijd toepasselijk; de initialen CB konden mooi gelezen worden voor de eerste letters van de voornamen van de beide directeuren Cor en Bas.

Later in 2009 werden de activiteiten hoofdzakelijk geënt op grondverzet, transport en cultuurtechniek. De machines voor het loonwerk werden verkocht, maar de tractoren met de witte wieldoppen bleven bestaan.

Bas-en-Cor   

In 2012 hebben Van de Beeten Loon –en Grondverzet BV en Meulendijks Bulldozer en Transport BV hun krachten gebundeld onder de naam: Van de Beeten Meulendijks BV.

Ook Meulendijks Bulldozer en Transport BV is in basis een familiebedrijf, het werd geleid door de drie broers Dolf, Adriaan en Hans Meulendijks, vandaar de drie M’s zichtbaar in het logo.

Sinds 01 januari 2014 is Bas Algemeen Directeur.

De toekomst?
In de toekomst kunnen we niet kijken, maar wie weet kunnen de letters CB nog jaren van toepassing zijn in het logo van Van de Beeten BV.

Het team
Ook in het team van Van de Beeten BV ligt een solide, sterke basis. Menig medewerker is bij Cor van de Beeten in dienst gekomen en is nog steeds werkzaam binnen de organisatie, niet altijd vanuit een familiaire band, maar zeker wel met een familiair gevoel bij het team. Dit geldt ook voor de medewerkers van Meulendijks Bulldozer en Transport BV , ook daar ligt een goede solide, familiaire basis, er zijn nog steeds meerdere ‘Meulendijks-en’ bij ons werkzaam.

De groei van de organisatie heeft inmiddels geleid tot een vast personeelsbestand van circa 100 medewerkers.