Rondleiding nieuw schoolgebouw OBS De Uilenbrink

De werkzaamheden bij de nieuwbouw van openbare basisschool De Uilenbrink te Veghel is een van onze lopende projecten. Na de meivakantie is het nieuwe schoolpand klaar en daarom hebben we alle jongens en meisjes van de school uitgenodigd om alvast een keer te komen kijken.

Lees artikel >

Eerste Volvo FH5 in Europa is voor van de Beeten

In december kregen wij de eerste Volvo FH5 van Europa. En wij zijn niet de enige die daar enthousiast over zijn. Zelfs Truckstar heeft er een artikel over geschreven.

Lees artikel >

Foodpark Next level

In deze uitgave van het magazine Industriebouw (editie 66, oktober 2020) staat een artikel over onze werkzaamheden bij de bouw van Foodpark Veghel. Hierin komt Peter Verbakel namens Van de Beeten aan het woord.

Lees artikel >

Wij zorgen voor een grondige basis en juiste uitvoering

In het vaktijdschrift over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie Stedenbouw verscheen in de 750e jubileumeditie bijgaand artikel.

Lees artikel >

DP-minerals bodem

Van de Beeten heeft bij Paardenkliniek Venlo de eerste DP-minerals bodem aangelegd. In dit artikel komen Dirk Palmans (eigenaar DP-minerals), Stephanie Welschen (eigenaar paardenkliniek Venlo) en Bart Tibosch (manager buitenruimtes van de Beeten) aan het woord. Zij vertellen je wat de unieke voordelen van deze bodem zijn.

Lees artikel >

Zelf repareren met maximale ondersteuning

In de 40e editie van het vakblad BASTA, uitgegeven door BAS Truck Center, verscheen bijgaand artikel over het wagenparkbeheer dat bij van de Beeten in eigen beheer wordt uitgevoerd, met ondersteuning van BAS.

Lees artikel >

Granulair product op basis van cement en bodemas

Twee jaar geleden begonnen we met de zoektocht naar een vervanger van menggranulaat voor infra- en bouwprojecten. Sinds eind 2020 hebben we deze gevonden. Lees in dit artikel van Stedenbouw hoe we dit idee hebben kunnen realiseren.

Lees artikel >

Unieke DP-minerals bodem in de Hippische ondernemer

In het vakblad de hippische ondernemer komt de unieke DP-minerals toplaag aan bod. Je leest hier alles over de nieuwe bodem.

Lees artikel >

Natuurvijvers waar je naar blijft kijken

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurvijver in hun tuin. Lees in dit artikel waarom steeds meer mensen een vijver willen die door van de Beeten is aangelegd.

Lees artikel >

Uitleveringsprimeur

In de PON equipment editie “Krachtvoer” van November 2018 verscheen bijgaand artikel met een trotse van de Beeten Machinist.

Lees artikel >

Van de Beeten wint prestigestrijd

In dit artikel van Bedrijvig Meierijstad wordt ‘het project in onze voortuin’ toegelicht. Het verbreden van de Erpseweg is natuurlijk een project wat van de Beeten wil maken, en dat hebben we dan ook in recordtijd gedaan.

Lees artikel >

Handelbaar en esthetisch verantwoord design bij Brabantia

Brabantia krijgt een nieuw en duurzaam kantoor waarbij o.a. materialen van het oude en gesloopte pand worden hergebruikt. Ons artikel is onderdeel van het hele verhaal ‘De cirkel is rond voor Brabantia’ dat in de oktober 2021 editie van Industriebouw verscheen.

Lees artikel >

Vervanger van menggranulaat voor infra- en bouwprojecten

In dit artikel van vakblad GWW komen Bas van de Beeten, Niels Schellekens en Ted Kees namens van de Beeten aan het woord en leggen ze uit hoe we deze uitbreiding hebben gerealiseerd. Verder vertellen ze wat de mogelijkheden en voordelen van de menginstallatie zijn.

Lees artikel >

Totaal management bij aanleg van exclusieve tuinen

Een moderne tuin anno 2021 is simpelweg een verlengstuk van de woning. In dit artikel van ‘the art of living’ lichten we toe welke aspecten ervoor zorgen dat jouw nieuwe tuin ook jouw perfecte tuin wordt.

Lees artikel >

Van de Beeten breidt uit met nieuwe menginstallatie

Eind 2020 is de nieuwe menginstallatie bij van de Beeten geleverd. Geheel in de huisstijl staat de nieuwe machine al te draaien. Dankzij deze installatie kan het bedrijf zelf een granulair product produceren én leveren aan klanten en eigen projecten.

Lees artikel >

Van de Beeten Veghel: grondig met daadkracht

Als Veghels bedrijf mogen wij niet ontbreken in het magazine voor ondernemend Meierijstad en omgeving. In september 2018 verschenen wij opnieuw in dit magazine met bijgaand artikel.unieke voordelen van deze bodem zijn.

Lees artikel >

Directie uitbreiding bij van de Beeten

Per 1 januari 2022 is de directie bij van de Beeten versterkt met de komst van Jordy Redding. Jordy (47 jaar) is afkomstig van Van Boekel Zeeland en zal bij ons als operationeel directeur leiding en ondersteuning komen geven aan de 4 pijlers.

Lees artikel >

Van de Beeten stapelt groei op groei

In het Caterpillar magazine van september 2018 werd bijgevoegd artikel geplaatst naar aanleiding van een interview met directeur/eigenaar Bas van de Beeten.

Lees artikel >